Verzekeringen

Best lekker een beetje zekerheid!

Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Met een goede verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken.

Verzekeringen

Ai!! Daar gaat de antieke vaas van de buurman. Een klassiek voorbeeld, maar nog steeds actueel. Alhoewel je tegenwoordig vlugger zal denken aan een smartphone die kapot valt op de grond, of het paaltje wat je net niet zag staan toen je wegreed met de auto.

Risico’s

Iedereen loopt in zijn of haar leven tegen risico’s aan, soms klein en soms groot. Maar ieder mens is uniek en kijkt anders tegen deze risico’s aan.

De persoonlijke situatie speelt hierin een belangrijke rol. Is er sprake van een gezin, of is er een eigen bedrijf? Daarnaast spelen ook andere aspecten, bijvoorbeeld leeftijd, een rol in de risico’s die je loopt of wil lopen.

Maar ook is het altijd niet even makkelijk om de gevolgen van deze risico’s goed in te schatten, zodat het vooraf moeilijk te zeggen is of je bepaalde risico’s wil lopen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Natuurlijk is het mogelijk om je te verzekeren tegen de risico’s die je loopt. Maar een verzekering is eigenlijk het sluitstuk.

Wat kun je zelf doen om bepaalde risico’s te verminderen? Laat de persoonlijke situatie het toe om zelf bepaalde risico’s te dragen, en wil je dat? Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden zullen we nog veel meer vragen moeten stellen. Op deze manier leren we je goed kennen, en kunnen we een antwoord geven op de vraag welke risico’s je beter wel kan verzekeren.

Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn, niet teveel maar zeker ook niet te weinig. Verzekeringen zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn veel verzekeraars, elk met hun eigen premies en voorwaarden.

Vanuit onze onafhankelijke positie kunnen wij kunnen jou adviseren wat voor jouw specifieke situatie de beste verzekeringsoplossing is. Voor zowel nieuwe verzekeringen, het doorgeven van mutaties of schades kunt u bij ons terecht. Alles onder één dak dus, en nemen wij het werk uit handen.

Bij ons kun je terecht voor zowel privé verzekeringen en zakelijke verzekeringen. Privé kun je denken aan bijvoorbeeld de verzekering voor de woning en de auto, maar ook aan een uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering. Zakelijk kun je denken aan de aansprakelijkheid en de inventaris, maar ook aan de verzuimverzekering voor het personeel en de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jezelf.

Informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van verzekeringen en de bijbehorende kosten verwijzen we je graag naar de Vergelijkingskaart Risico Afdekken. Op onze downloadpagina vind u deze documenten.

Heb je interesse om geheel vrijblijvend een gesprek aan te gaan over verzekeringen, klik dan hier onze contactgegevens.

Wet Financieel Toezicht (Wft)

Wij zijn in het bezit van de vergunning die door de Autoriteit Financiële Markten (www.afm.nl) is opgelegd. Ons vergunningnummer is 12044286.

Aangesloten bij KIFID

Wij zijn ook aangesloten bij het Klachten instituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid. Ons aansluitnummer is 300.016452.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Loop vrijblijvend eens binnen voor meer informatie.

De koffie staat klaar!