Hypotheken

Wonen met een goed gevoel

Welke hypotheek past het beste bij mij?

Laat je adviseren door ons ervaren team.

Hypotheken

Is een huis zomaar een stapel met stenen of betekent uw huis meer dan dat? Een huis is de plek waar je jezelf bent. Met de juiste hypotheek kun je je ook écht thuis voelen.

Wat doen wij voor u?

Of het nu gaat om een eerste huis, of je doorstroomt naar een andere woning of dat je je hypotheek aan wil passen. Elke situatie is weer anders, en vraagt een andere aanpak. Wij begeleiden jou tijdens dit proces, en helpen je de juiste keuze te maken.

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis, en het is dan zeker ook een spannende tijd. Het aangaan van een hypotheek is niet niks, en het is dan ook erg belangrijk dat je een onafhankelijk en persoonlijk advies krijgt.

Dat is nu ook net hetgeen je van ons kan verwachten: een hypotheek die aansluit bij jouw situatie en wensen! Om dit te bereiken werken we samen met een groot aantal geldverstrekkers, maar zijn nergens toe verplicht.

Vrijblijvend eerste gesprek

In ons advies aan jou vinden wij het belangrijk om open en duidelijk te zijn. Om dit goed te kunnen doen moeten we niet alleen de makkelijke vragen met jou kunnen bespreken, maar zeker ook de moeilijke vragen. Dit kan alleen maar als je een goed gevoel hebt bij ons.

Juist daarom is het eerste gesprek gratis en vrijblijvend. Op die manier kunnen we samen zien of de juiste klik er is!

Werken in België en wonen in Nederland

Of je van België naar Nederland wil verhuizen, of gewoon alleen in België werkt en een huis wil kopen. Wij zijn zeer goed op de hoogte omtrent de gang van zaken voor een grensarbeider, en alles wat er voor een grensarbeider belangrijk is met het oog op een hypotheek. Een belangrijk detail.

Informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van hypotheken en de kosten daarvan verwijzen wij je naar onze Vergelijkingskaart Hypotheek. Klik hier voor dit document.

Wil je een afspraak maken, klik dan hier voor onze contactgegevens.

Wet Financieel Toezicht (Wft)

Wij zijn in het bezit van de vergunning die door de Autoriteit Financiële Markten (www.afm.nl) is opgelegd. Ons vergunningnummer is 12044286.

Aangesloten bij KIFID

Wij zijn ook aangesloten bij het Klachten instituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid. Ons aansluitnummer is 300.016452.

Bouwkundige keuring

Als koper van een woning wilt u geen verrassingen op gebied van gebreken aan uw nieuwe woning. Wij adviseren daarom een bouwkundig rapport te laten maken.

U kunt via onderstaand formulier een bouwkundige keuring aanvragen via onze partner Homekeur.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Loop vrijblijvend eens binnen voor meer informatie.

De koffie staat klaar!