Bereikbaarheid tijdens werkzaamheden gemeente

Tussen maandag 13 maart en donderdag 1 juni is het kantoor minder goed bereikbaar wegens gemeentelijke werkzaamheden aan het parkeerterrein Havenfort en het pad naar en langs ons kantoor aan de Traverse.
 
De eerste periode is het kantoor te bereiken langs de kant van de Stationsweg. Er liggen rubberen loopmatten vanaf de winkel van Landgraaf tot aan onze deur.
 
Indien u de auto parkeert op het Havenfort, volg dan de omleiding via de Havenkaai, bij Ritel linksaf richting de binnenstad en nog een keer linksaf bij de winkel van Landgraaf.
UPDATE (06-05-2023)
De komende weken komt de nieuwe bestrating vanaf het Havenfort onze kant op. De onderlaag puin is gestort. Het looppad langs het kantoor is nu erg smal geworden dus hou hier rekening mee.
Plaats uw fiets aan de Stationsweg.
De aannemer hoopt binnen 2 weken de bestrating voor de deur af te hebben (dan moet het niet teveel blijven regenen).
UPDATE (12-05-2023):
Woensdag 17 mei kunt u het kantoor bereiken door via het bouwterrein te lopen. Na het Hemelvaartsweekend (18 en 19 mei is het kantoor gesloten) kunt naar verwachting weer via de Stationsweg naar onze ingang lopen.
UPDATE (22-05-2023)
Helaas zijn ze nog niet zover dat we via de Stationsweg terug bereikbaar zijn. Indien u naar kantoor moet komen, dan kunt u via het bouwterrein aan het Havenfort lopen. Wordt u door de arbeiders tegen gehouden geef dan aan dat u bij HAULEZ of RegioBank moet zijn.
UPDATE (30-05-2023)
Wij zijn bereikbaar via de Stationsweg en via het parkeerterrein van het Havenfort (het huidige bouwterrein). De werkzaamheden zijn bijna klaar.
UPDATE (27-06-2023)
Wij zijn normaal bereikbaar langs beide kanten (dus zowel via de Stationsweg als het Havenfort. Er zijn nog wat kleinere zaken die afgerond gaan worden in de loop van de komende maanden (gras zaaien in de zomer is niet handig…) maar daar gaan wij geen overlast meer van hebben.
Deze pagina wordt kort na de zomer afgesloten.